Flexibele kinderopvang

Kinderopvang op maat bij een wisselend werkrooster

Wij bieden op verschillende locaties in Leiden & Alphen aan den Rijn flexibele opvang zonder minimale afname aan. Je kiest eenvoudig online welke dagen jij buitenschoolse- of kinderopvang nodig hebt. Deze flexibele kinderopvang bieden wij zowel in Leiden als Alphen aan den Rijn aan.

Kinderopvang op maat 

Iedere locatie van De Kinderhaven biedt flexibele kinderopvang aan. Bij flexibele kinderopvang kies je als ouder zelf de dagen uit wanneer je kinderopvang nodig hebt. Via jouw persoonlijke ouderportaal vraag je de benodigde opvangdagen aan voor het kinderdagverblijf of de buitenschoolse opvang. Onze afdeling Relatiebeheer neemt jouw aanvraag in behandeling en laat jou zo spoedig mogelijk weten of jouw kind(eren) die dag kan spelen bij De Kinderhaven.

Geen minimale afname kinderopvang

Bij De Kinderhaven denken wij graag mee met de ouders. Om deze reden hanteren wij geen minimale afname in het aantal af te nemen opvangdagen. Wij vinden het wel belangrijk dat jouw kind de mogelijkheid krijgt om een vertrouwensband op te bouwen met de medewerkers van de groep. Wanneer de aangevraagde opvangdag is goedgekeurd is het daarom voor minimaal 4 aaneengesloten uren. 

Flexibele kinderopvang groep 

Op iedere kinderdagverblijf locatie van De Kinderhaven hebben wij een groep speciaal ingericht voor de flexibele opvang. Bij de BSO-locaties spelen de kinderen met flexibele opvang mee met alle andere kinderen. Het interieur van onze flexibele groepen is met zorg samengesteld zodat kinderen zich geborgen en veilig voelen. Daarnaast zorgen wij met het juiste speelgoed en aanbod in activiteiten dat de kinderen zich maximaal ontwikkelen. We wisselen de groepsmomenten af met één op één tijd. Daarnaast werken wij met thema’s waarin wij iedere 6-8 weken een nieuw thema behandelen. Bij ieder thema horen ook leuke uitstapjes en leerzame activiteiten.

Inschrijven & meer informatie 

Om de flexibele kinderopvang voor iedereen zo goed mogelijk te regelen, hebben we een document opgesteld met flexibele kinderopvang voorwaarden voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Heb je hierna nog vragen? Onze afdeling Relatiebeheer beantwoordt ze graag via 071-7600056 of stuur een e-mail

Ben je enthousiast geworden over de flexibele kinderopvang van De Kinderhaven? Dat snappen wij helemaal! Je kan online eenvoudig een vrijblijvende rondleiding inplannen om een van onze locaties vrijblijvend te bekijken. Is rondkijken niet meer nodig? Je kunt jouw kind ook direct inschrijven voor de flexibele kinderopvang in Leiden & Alphen aan den Rijn.

© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid