Even voorstellen

De meest liefdevolle kinderopvang in Leiden & Alphen aan den Rijn

Kinderopvang De Kinderhaven is in 2004 gestart met één opvanglocatie in Leiden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een organisatie met 5 verschillende opvanglocaties in Leiden en Alphen aan den Rijn en bieden we dagelijks opvang aan kinderen in de leeftijd van 10 weken t/m 12 jaar. Door de jaren heen is er een hoop veranderd maar één ding blijft hetzelfde: samen met het gehele Kinderhaven-team zetten wij ons dagelijks 200% in om de leukste, gezelligste en meest liefdevolle kinderopvang van Leiden en Alphen aan den Rijn te zijn.

Liefdevol, flexibel en uitdagend

Bij De Kinderhaven staan de pijlers liefdevol, flexibel en uitdagend centraal. Wij vinden persoonlijke aandacht en geborgenheid voor ieder kind erg belangrijk. Wij stimuleren de kinderen om zelf te ontdekken, te bewegen en hun fantasie te volgen. Door de geborgen groeps-inrichting, een uitdagend spel- en activiteitenaanbod en de persoonlijke aandacht van onze medewerkers krijgt ieder kind de mogelijkheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

All-inclusive kinderopvang

Naast het bieden van all-inclusive kinderopvang denken wij graag mee met de ouders. De Kinderhaven biedt verschillende ontzorgende services aan, waaronder een persoonlijk ouderportaal. Via deze portaal kun je als ouder de belevenissen van jouw kind volgen en op de hoogte blijven van de ontwikkeling van jouw kind.

Werken bij De Kinderhaven

Ons Kinderhaven-team bestaat uit 90 gediplomeerde medewerkers die dagelijks met liefde en kennis voor jouw kind zorgen terwijl jij zorgeloos aan het werk bent. Wij vinden het belangrijk dat niet alleen de ouders en kinderen zich hun gemak voelen bij ons maar dat ook onze medewerkers zich thuis voelen binnen onze organisatie. Daarom hebben wij aandacht voor hun welzijn, bieden we verschillende scholingsmogelijkheden en zorgen we voor verbinding binnen het team door regelmatig een team-activiteit te organiseren.

Meer informatie

Wil je meer weten over De Kinderhaven? Stel jouw vraag van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur via 071-7600056 of stuur een e-mail.

Nieuwsgierig naar wat wij doen in de herfstvakantie? Lees het hier!

Hoera, de herfstvakantie is in zicht! Nog maar een aantal dagen en dan mogen de kinderen weer genieten van een weekje vakantie. Tijdens de herfstvakantie zijn onze BSO-locaties de hele dag geopend en hebben onze medewerkers weer een tof vakantieprogramma voor de kinderen in elkaar gezet.Ben je benieuwd...

Meer

Onze locaties

De Watergeuzen Leiden

Willem Barentszstraat 47
2315 TZ Leiden
T 071-7600056


Meer

BSO Joppensz Leiden

Van Vollenhovenkade 15
2313 GG Leiden
T 071-7600056


Meer

De Romeinen Alphen a/d Rijn

Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen a/d Rijn
T 071-7600056


Meer

BSO Matilo Leiden

Besjeslaan 2a
2314  AZ Leiden
T 071-7600056


Meer

De Batavieren Leiden

IJsselkade 48
2314 VM Leiden
T 071-7600056


Meer
© copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden -

Algemene voorwaarden - Privacy beleid